Video

Video artikelen van de danslessen peuterdans en kleuterdans en gerelateerde onderwerpen door Kijk, ik dans!

Gratis dansvideo: Gi-ga-groen!

He! dans je ook mee met deze dansvideo over het thema Gi-ga-groen? Ik mocht voor Kindertheater Deepdeep een dansje maken op een van hun nieuwste liedjes ‘hé, Hé, ga je mee!.

Speciaal voor deze Kinderboekenweek heeft Kindertheater Deepdeep een voorstelling en dit liedje geschreven over het prentenboek ‘Dat wil ik zien!’ van Hanna Holwerda en geïllustreerd door mijzelf (Tamar Oosterloo).

Gratis dansles: Op Ruimtereis

Online dansvideo voor thuis over de ruimte. Kijk ook bij mijn andere online lessen peuterdans. In het bijhorende e-book (25 blz.) deel ik de complete dansles voor dansdocenten. Boordevol inspiratie en muziek om een ruimte-dansles te maken.

Dans mee met een aantal vrolijke oefeningen en dansjes die je samen met je peuter of kleuter vanuit de woonkamer kunt doen. Maak je eigen dansmateriaal voor deze Sterrendans met mijn DIY. Een knutseltutorial zodat je je eigen dansster kan maken! Sterren bij de hand en dansen maar!

Gratis dansles voor thuis: Lente thema

Dans nu mee met deze online dansles voor thuis van Kijk, ik dans! Maak kennis met een aantal vrolijke oefeningen en dansjes die je samen met je peuter of kleuter vanuit de woonkamer mee kan dansen. Nog niet klaar met dansen? Kijk dan op mijn andere online danslessen.

Voor de vlinderdans heb ik een Do It Yourself tutorial geschreven zodat je je eigen dansvlinder kan maken! Vlinders bij de hand en dansen maar!