Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik toegang tot de video met het dansverhaal?

  • Kies een dansverhaal (het aanbod wordt elke maand aangevuld)
  • Plaats dit product in je winkelmandje
  • Na aankoop ontvang je een bevestiging per mail met je persoonlijke inloggegevens
  • Log in op jouw account
  • In jouw account vind je bij Dansthema’s jouw gekochte dansverhaal en hier kun je de video’s ook bekijken.
  • Je hebt na aankoop 3 maanden lang onbeperkt toegang tot het gekozen dansverhaal
  • Na 3 maanden wordt de video automatisch van jouw account verwijderd.
  • Je kan altijd meerdere dansverhalen uit het aanbod aanschaffen of na 3 maanden het eerder gekochte dansverhaal opnieuw kopen.

Kan ik meerdere dansverhalen kopen?
Ja, alle dansverhalen die in het aanbod te zien zijn kan je aanschaffen. De verschillende dansverhalen verschijnen na betaling in jouw persoonlijke account.

Kan ik de video’s op tv bekijken?
De danslessen zijn primair gemaakt voor laptop en desktop computers. De video van een dansles kan wel worden gedeeld op een TV via een Chromecast, Apple TV, of andere mediastreamer. Een andere mogelijkheid is de website openen op je computer met Chrome. Vervolgens kan je deze casten naar je tv (via een Chromecast).

Zit ik aan een abonnement vast?
Nee, je betaald per dansthema. Na betaling is de video 3 maanden op jouw account zichtbaar en kun je in deze periode onbeperkt kijken. Na deze 3 maanden wordt de video automatisch uit jouw account verwijderd.

Voor wie zijn de video’s geschikt?
De danslessen zijn gericht op peuters & kleuters. In de praktijk zie ik dat ook oudere broers of zussen en natuurlijk ouders het ontzettend leuk vinden om mee te dansen. Maak er thuis een dansfeestje van met het hele gezin!

Wat kan ik van de dansvideo’s verwachten?
Alle video’s zijn door Tamar persoonlijk opgenomen en bewerkt. De video’s zijn afwisselend en duren +/- 30 minuten. Door de vele afwisseling wordt de aandacht van het kind vastgehouden. De kijkers worden actief betrokken tijdens de uitleg momenten. In de video’s is er ook herhaling en herkenbaarheid. Dit is prettig voor jonge kinderen zodat het vertrouwd voelt. Op deze manier weten de jonge kijkers wat ze kunnen verwachten. Er is bijvoorbeeld een vaste opbouw van elke dansles. We starten altijd met dansmuis, beginnen met een korte warming up, luisteren naar een kijk/luister verhaal, dansen en bewegen over het verhaal en sluiten rustig af.

Zijn er extra attributen nodig tijdens de dansles?
Dit verschilt per dansvideo. Bij elk dansverhaal staat in de beschrijving beschreven wat er thuis alvast klaargelegd kan worden voor tijdens de dansles. Dit kan bijvoorbeeld een doek, een ballon of knuffel zijn. Het zijn attributen die bijna iedereen wel in huis heeft.

Ik ben de inloggegevens kwijt van mijn account. Hoe kan ik weer toegang krijgen tot mijn dansvideo’s?
Oeps, dat kan gebeuren! In het inlogvenster kun je je wachtwoord opvragen door op ‘wachtwoord vergeten’ te klikken.

Heb je een vraag die niet in dit rijtje terug komt?
Stuur mij dan een berichtje via info@kijkikdans.nl. Ik probeer dan zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden.