Peuterdans in Sneek

Lestijden in Sneek

Kijk, ik dans! start binnenkort met peuterdans in Sneek! U kunt uw peuter vanaf nu aanmelden voor een gratis proefles. Er zijn inmiddels genoeg aanmeldingen om de eerste les van start te laten gaan. De eerste les peuterdans staat nu ingepland op dinsdag 8 september!

Is uw peuter tussen de 2 en 4 jaar en dol op dansen en bewegen op muziek? Geef uw peuter dan nu op voor een gratis proefles peuterdans Sneek.

Bij de eerste les bent u als ouder natuurlijk van harte welkom om te blijven kijken. Op deze manier kunt u zien hoe de les gaat en hoe uw peuter het zelf vind. Als uw zoon of dochter de lessen blijft volgen wil ik er naar streven dat bij de toekomstige lessen er zo min mogelijk ouders aanwezig zijn. Dit hangt natuurlijk af in hoeverre uw peuter zich veilig genoeg voelt om bij mij te blijven. Uw aanwezigheid in de les kan langzaam afgebouwd worden. Uit persoonlijke ervaring zie ik dat de kinderen sneller tot dans komen als er minder ouders bij de les blijven kijken. Dit geeft meer rust en kunnen de kinderen zich beter focussen.
 
Kleding
Voor de kinderen adviseer ik gemakkelijk zittende kleding. De kinderen kunnen op gymschoentjes, dansschoentjes, sokken of blote voeten mee doen aan de les.
 
Adresgegevens
Wijkgebouw de Zwetser
Hugo De grootstraat 2
Sneek
 
Lestijden
Dinsdagochtend
10:30 – 11:15 uur

Peuterdans in Sneek

Interesse in een gratis proefles?

Heeft u interesse in peuterdans Sneek? Neem dan contact op voor het aanvragen van informatie
of meldt uw peuter direct aan voor een gratis proefles peuterdans.

Uw peuter aanmelden