Peuterdans in Lemmer

Tijden en locatie in Lemmer

Kijk, ik dans! in september 2019 opnieuw met een les peuterdans in Lemmer. De les zal gegeven worden in het speellokaal van OBS Tweespan in Lemmer. Op de donderdagochtend van 11:15 tot 12:00 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? dan kunt u de Facebook pagina van ‘Kijk, ik dans’ volgen.

Is uw kind tussen de 2 en 4 jaar en dol op dansen en bewegen op muziek? Geef uw kind dan nu op voor een gratis proefles.

Interesse in een gratis proefles?

Ik geef momenteel geen danslessen op locatie. Wil je wel kijken of jouw peuter het leuk vind om te dansen? Bekijk dan mijn online danslessen en dans met mij mee in je eigen woonkamer.

Danslocatie in Lemmer

Adresgegevens
‘OBS Tweespan’
Betelgeuze 4
8531 MV Lemmer (Friesland)

Lestijden
‘Peuterdans’
Donderdag 11:15 – 12:00 uur

OBS De Tweespan Lemmer

Thema’s tijdens de peuterdans

In de les peuterdans wordt er gewerkt met verschillende thema’s zoals o.a. “indianen, het circus, het voorjaar of piraten”. Aan  de hand van een verhaal en verschillende dansmaterialen wordt uw kind meegenomen in een echt dansavontuur. Al spelenderwijs wordt er op deze manier aandacht gegeven aan de verschillende ontwikkelingsgebieden van het jonge kind. Zoals de lichamelijke ontwikkeling, fantasie, vergroten van de woordenschat en de sociale omgang met leeftijdgenootjes. In de bewegingen worden de basis bewegingen uit het klassiek ballet op een speelse manier aangeleerd maar er wordt ook gewoon heerlijk gehuppeld en gesprongen.

Aanwezigheid ouders in de les

Bij de gratis proefles bent u als ouder natuurlijk van harte welkom om te blijven kijken. Op deze manier kunt u zien hoe de les gaat en hoe uw kind het zelf vind. Als uw kind de lessen blijft volgen wil ik er naar streven dat er bij toekomstige lessen zo min mogelijk ouders aanwezig zijn. Dit hangt natuurlijk af in hoeverre uw kind zich veilig genoeg voelt om bij mij te blijven. Uw aanwezigheid in de les kan in overleg langzaam afgebouwd worden. Uit persoonlijke ervaring zie ik dat de kinderen sneller tot dans komen als er minder ouders bij de les blijven kijken. Dit geeft meer rust en kunnen de kinderen zich beter focussen.