Peuterdans in Leeuwarden

Kijk, ik dans! geeft peuterdans in Leeuwarden in de wijken Bilgaard en Camminghaburen. In Bilgaard maken we gebruik van ‘De Wijkkoepel’, onderdeel van het wijkgebouw van Bilgaard. In Cammingaburen maken we gebruik van een lokaal in het MFC Camminghastins.

Online danslessen

Ik geef momenteel geen fysieke danslessen. Wil je wel kijken of jouw peuter het leuk vind om te dansen? Bekijk dan mijn online danslessen en dans met mij mee in je eigen woonkamer.

Meer dan dansen op muziek

Voor een peuter is het ontdekken van hun wereld één grote ontdekkingstocht. Met rennen, springen, vallen en weer opstaan ontdekken ze steeds iets nieuws. Is uw peuter ook meteen aan het dansen en bewegen als de muziek aan gaat? Dan is peuterdans in Leeuwarden een mooie activiteit voor uw peuter. Peuterdans is meer dan alleen dansen op muziek! Uw peuter ontdekt samen met andere kindjes de bewegingsmogelijkheden van zijn of haar lichaam. 

Op aansprekende muziek die per thema verschilt leert uw peuter het gevoel voor ritme te krijgen. De thema’s: ‘Brrr, het is koud!’, ‘We gaan op berenjacht’ of ‘Het circus’ zijn een paar voorbeelden van thema’s die Kijk, ik dans! afgelopen tijd met de peuters heeft beleefd. Elk thema sluit aan bij de belevingswereld van uw peuter en wisselt om de 3 à 4 weken. De verschillende thema’s vergroten de woordenschat en kennis over de verschillende onderwerpen. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keer langs voor een gratis proefles peuterdans in Leeuwarden.