Peuterdans in Harlingen

Tijden en locaties in Harlingen

Kijk, ik dans! heeft met veel plezier tot de zomer van 2016 dansles gegeven in fitnesscentrum Bodysport in Harlingen. Op dit moment wordt er geen les meer aangeboden. Wilt u op de hoogte blijven als er een nieuwe lesjes weer van start gaan, dan kunt u de Facebook pagina van ‘Kijk, ik dans’ volgen.

Is uw peuter tussen de 2 en 4 jaar en dol op dansen en bewegen op muziek? geef uw peuter dan op voor een gratis proefles.

Bij de eerste les bent u als ouder natuurlijk van harte welkom om te blijven kijken. Op deze manier kunt u zien hoe de les gaat en hoe uw peuter het zelf vind. Als uw zoon of dochter de lessen blijft volgen wil ik er naar streven dat bij de toekomstige lessen er zo min mogelijk ouders aanwezig zijn. Dit hangt natuurlijk af in hoeverre uw peuter zich veilig genoeg voelt om bij mij te blijven. Uw aanwezigheid in de les kan langzaam afgebouwd worden. Uit persoonlijke ervaring zie ik dat de kinderen sneller tot dans komen als er minder ouders bij de les blijven kijken. Dit geeft meer rust en kunnen de kinderen zich beter focussen.
Kleding
Voor de kinderen adviseer ik gemakkelijk zittende kleding. Gewone buiten schoenen dienen al bij binnenkomst van het fitnesscentrum uit te gedaan te worden. De kinderen kunnen op gymschoentjes, dansschoentjes, sokken of blote voeten mee doen aan de les.
Peuterdans in Harlingen

Adresgegevens
Fitnesscentrum Bodysport
Oude trekweg 81
8861 KS Harlingen

In schoolvakanties zijn er geen danslessen.