Peuterdans in Creil

Tijden en locatie in Creil

Kijk, ik dans! heeft met veel plezier tot de zomer van 2016 dansles gegeven in Creil. Op dit moment wordt er geen les meer aangeboden. Wilt u op de hoogte blijven als er een nieuwe lesjes weer van start gaan, dan kunt u de Facebook pagina van ‘Kijk, ik dans’ volgen. 

Is uw kind tussen de 2 en 4 jaar en dol op dansen en bewegen op muziek? Geef uw kind dan nu op voor een gratis proefles

In de les peuterdans wordt er gewerkt met verschillende thema’s zoals o.a. “Sprookjes, het circus, voorjaar of de onderwaterwereld”. Aan  de hand van een verhaal en verschillende dansmaterialen wordt uw kind meegenomen in een echt dansavontuur. Al spelenderwijs wordt er op deze manier aandacht gegeven aan de verschillende ontwikkelingsgebieden van het jonge kind. Zoals de lichamelijke ontwikkeling, fantasie, vergroten van de woordenschat en de sociale omgang met leeftijdgenootjes. In de bewegingen worden de basis bewegingen uit het klassiek ballet op een speelse manier aangeleerd maar er wordt ook gewoon heerlijk gehuppeld en gesprongen.

Kosten
De eerste proefles is gratis. Na aanmelding zijn de kosten €23,50 per maand.

Interesse in een gratis proefles?

Heeft u interesse in peuterdans in Creil en wilt u op de hoogte blijven wanneer de lessen van start gaan? Neem dan contact op voor het aanvragen van informatie
of meldt uw peuter direct aan voor een gratis proefles peuterdans.

Uw peuter aanmelden »