Kleuterdans start in Leeuwarden!

De zomervakantie gaat bijna beginnen, maar Kijk, ik dans! is alweer druk bezig met voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Na de zomer gaan per half augustus de lessen peuterdans ook weer beginnen in Leeuwarden, Lemmer en Harlingen.

Maar er start ook een nieuwe les!
Zo start er per woensdag 19 augustus ook een les kleuterdans in Leeuwarden!
De les zal plaats vinden op elke woensdagmiddag van 13:30 tot 14:15 uur in De Speelkoepel in de wijk Bilgaard.

Ballet (1)

Tijdens de les kleuterdans zal er aandacht gegeven worden aan de basis passen en houding uit het klassiek ballet. De kleuters kunnen heerijk rond draaien en sierlijk dansen in een mooi balletpakje. Daarnaast worden de kinderen meegenomen in een verhaal die aansluit bij de belevingswereld van het kind. Op creatieve wijze worden de kleuters zo uitgedaagd om te ontdekken wat hun lichaam nog meer kan.

De danslessen zijn een toevoeging aan de ontwikkeling van het jonge kind. Naast het stimuleren van hun lichamelijke ontwikkeling, worden de kinderen uitgedaagd op het gebied van taal, rekenbegrip, gebruiken van de fantasie en de sociale omgang met leeftijdgenootjes.

Nieuwsgierig geworden? Meld uw kleuter nu alvast aan voor een gratis proefles kleuterdans Leeuwarden. Wie weet zien we elkaar op woensdag 19 augustus!