Het nieuwe dansseizoen gaat beginnen!

De zomervakantie is voorbij, iedereen is hopelijk weer uitgerust zodat we met frisse energie een nieuw dans avontuur aan kunnen gaan.

Deze week start het nieuwe dans seizoen met de eerste lessen peuterdans en kleuterdans in Leeuwarden, Lemmer en Harlingen. Ik heb ontzettend veel zin om de kinderen die vorig jaar mee hebben gedanst weer te zien maar ook om heel veel nieuwe peuters en kleuters te verwelkomen die komen dansen.

Binnenkort hoop ik ook met een les peuter en kleuterdans te starten in Sneek! In het wijkgebouw De Zwetser is een mooie ruimte waar ik gebruik van kan maken. Elke dinsdagochtend van 9:30 – 10:15 uur zal er peuterdans zijn. Op de vrijdagmiddag na schooltijd zal er kleuterdans zijn. Bij genoeg aanmeldingen zullen in september 2015 de lessen starten. Je kunt nu alvast je peuter of kleuter opgeven voor een gratis proefles!

De komende weken gaan we dansen als de mooistFullSizeRendere visjes van de zee. Hierbij maken we gebruik van het boek: ‘De mooiste vis van de zee’ van Marcus Pfister. We beleven een echt onderwater avontuur en de kinderen mogen dansen met prachtige glinster lintjes. We leren een aantal dansjes maar oefenen ook grote ballerina sprongen en luisteren naar de muziek om op het ritme te bewegen.

Nieuwsgierig geworden? Kom ook een keer met uw zoon of dochter gratis kijken bij een les peuter of kleuterdans!