Gratis download ‘Pietendans diploma’

Sinterklaas is in ons land aangekomen en wat is dat weer een feest. Hier thuis wordt het Sinterklaasjournaal gekeken, pepernoten gebakken en het schoentje is ook al een keer gezet. Voor tijdens deze feestelijke periode is er in de webshop het dansverhaal over Sinterklaas terug te vinden. Na 3 jaar wordt deze dansvideo nog steeds met veel enthousiasme bekeken en is het bij velen een favoriet. Daarom leek het me leuk om dit dansverhaal compleet te maken met een echt ‘Pietendans diploma’!

Want hoe leuk zou het zijn? Om na het dansen, in de schoen een Pietendans diploma terug te vinden? Of misschien wil je hem als dansdocent wel gebruiken na je eigen dansles of als juf of meester in de klas.

Hieronder vindt je de gratis Pietendans diploma om te downloaden en zelf uit te printen. Wil je ook nog iets extra’s om te kleuren? Hier vind je nog een gratis Sinterklaas kleurplaat. Heel veel dans en kleurplezier!

Download hier de gratis Pietendans diploma


Wist je al dat ik zelf alle illustraties van de kleurplaten en danslessen zelf teken? Vind je het leuk om meer van mijn werk te zien? Je kan mijn illustratie avonturen volgen op instagram @tamarillustrations. Ik maak daarnaast ook illustraties in opdracht. Mocht mijn werk je aanspreken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden dan kan je altijd mij een berichtje sturen via mijn website of email info@tamar.illustrations.nl