Kleuterdans in Sneek

Lestijden in Sneek

Kijk, ik dans! start in februari 2017 met kleuterdans in Sneek! U kunt uw kleuter vanaf nu aanmelden voor een gratis proefles. Bij genoeg aanmeldingen kan de les kleuterdans in Sneek van start gaan.

De les kleuterdans in Sneek is voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar. Op een creatieve en verhalende wijze worden de kleuters uitgedaagd om te ontdekken wat hun lichaam allemaal kan. Daarnaast leren ze de basis elementen van het klassiek ballet zoals de verschillende voet posities, het maken van een kleine pirouette, plié en relevé (op de tenen staan) en het sierlijke bewegen van de armen.

Daarnaast staat in elke les een thema centraal die aansluit bij de belevingswereld van het kind. Al spelenderwijs dansen de kleuters een verhaal uit en ontdekken zo wat hun lichaam allemaal kan. Hierbij wordt gelet op samenspel, fantasie, creativiteit, taal en rekenbegrip en muzikaliteit.

De les zal gegeven worden op dinsdagmiddag van 15:00-15:45 uur.

Leslocatie:
Het speellokaal op basisschool de Oudvaart
Adres:
Loëngasterlaan 3
8604 ZC Sneek

Interesse in een gratis proefles?

Heeft u interesse in kleuterdans Sneek? Neem dan contact op voor het aanvragen van informatie of meldt uw kleuter direct aan voor kleuterdans.

Uw kleuter aanmelden »