Kleuterdans

Kleuterdans

Is uw kind 4 of 5 jaar dan kunt u uw kind inschrijven voor kleuterdans bij Kijk, ik dans!

Bij kleuterdans wordt er tijdens de les aandacht gegeven aan de basis van klassiek ballet. Aan de orde komen o.a. de eerste positie, tweede positie, op je tenen ‘relevé’ of een mooie pirouette en het sierlijk bewegen van het lichaam en de armen. Hierbij wordt goed gelet op de lichaamshouding, ritmegevoel en coördinatie.

Daarnaast staat in elke les een thema centraal die aansluit bij de belevingswereld van het kind. Al spelenderwijs dansen de kleuters een verhaal uit en ontdekken zo wat hun lichaam allemaal kan. Hierbij wordt gelet op samenspel, fantasie, creativiteit, taal en rekenbegrip en muzikaliteit.

Interesse?

Heeft u interesse in kleuterdans in Friesland? Neem dan contact op voor het aanvragen van info over lestijden en locaties of meldt uw kleuter direct aan voor gratis proefles kleuterdans.

Gratis proefles » Locaties

Kleuterdans in Friesland

De danslessen voor kleuters kunnen gegeven worden in verschillende plaatsen in Friesland. Bij een aantal van 5 kleuters kan de les van start gaan! In de les kunnen als de ruimte het toe laat 12 kleuters mee doen.

Op dit moment worden er op de volgende locaties kleuterdans gegeven. Namelijk in: