Een nieuw jaar en een nieuw dansavontuur: Frozen!

Het nieuwe jaar is weer van start gegaan! Ik ben dankbaar voor het afgelopen jaar waarin ‘Kijk, ik dans!’ heeft mogen groeien en ontwikkelen. Van 1 les per week is ‘Kijk, ik dans! gegroeid naar 6 lessen in verschillende plaatsen zoals Sneek, Lemmer, Harlingen en Leeuwarden. Binnenkort komen daar zelfs nog twee nieuwe lessen bij!

Deze maand start ‘Kijk, ik dans!’ namelijk haar eerste les in Flevoland in het plaatsje Creil. Elke donderdag van 9:30-10:15 uur zal er les gegeven worden in een BSO ruimte in het Saalicon. Er zal ook binnenkort een 2e les kleuterdans van start gaan in Leeuwarden! De les zal gegeven worden op dinsdag van 15:15 – 16:00 uur.

IMG_2866

Dansen met prinses Elsa
In dit nieuwe jaar gaan er weer nieuwe dans avonturen beleefd worden. We starten deze maand met het thema ‘Frozen’. Ik heb de afgelopen maanden al veel mooie ‘Elsa’ dansjurkjes voorbij zien komen dus dit thema kon niet ontbreken.

In dit thema word de fantasie volop geprikkeld. We bouwen bijvoorbeeld een sneeuwpop in de sneeuw voor ons vriendje ‘Olaf’ die natuurlijk ook van de partij is. We schaatsen over het ijs dat prinses Elsa voor ons maakt. We ontdekken op welke manieren we ons lichaam over het gladde ijs kunnen laten bewegen, draaiend, glijdend op ons buik of misschien wel met z’n alle op de slee! Het dans verhaal wordt compleet met prachtige danslinten, sneeuwbolletjes en sjaaltjes in de kleuren van een echt winterwonderland!

Van ouders krijg ik steeds meer de vraag over welke liedjes ik gebruik in mijn lessen. Daarom wil ik dit jaar regelmatig een blog schrijven op mn website om per thema een aantal liedjes te delen. Hou daarom de Facebookpagina of de website van ‘Kijk, ik dans!’ goed in de gaten om ook thuis samen met je peuter of kleuter mee te dansen!

Een paar liedjes uit het dans thema ‘Frozen’ vinden jullie hier via deze speciale spotify link:

Interesse in een gratis proefles?

Heeft u interesse in de danslessen van ‘Kijk, ik dans? Neem dan contact op voor het aanvragen van informatie
of meldt uw kleuter of peuter direct aan voor een van de lessen.