Gratis download ‘Sinterklaas kleurplaat’

Het is weer de tijd van Sinterklaas! Ja, ja, de voorpret is begonnen, ik vind het altijd een gezellige tijd. Het wordt buiten kouder en eerder donker. De kaarsjes gaan weer aan en dan met pepernoten op tafel het Sinterklaas journaal kijken.

Dit is natuurlijk de periode om ook heerlijk mee te dansen met ‘Het grote Sinterklaasverhaal‘ van Kijk, ik dans!. Je kan samen met Mirre en mij vanuit je eigen woonkamer een echt hulppietje worden. We gaan tijdens de dansles samen de luie pieten wakker dansen, cadeautjes zoeken, over het dak balanceren en varen op de grote stoomboot!

Dansthema Sinterklaas
Het Grote Sinterklaasverhaal

Bij het gekochte dansverhaal zit ook een handgetekende kleurplaat met regenboog piet erop. Die kan je uitprinten als je het dansverhaal hebt gekocht. Het leek me leuk om speciaal voor deze gezellige periode nog een extra kleurplaat hier te plaatsen als extra gratis download.

Vind je het leuk om de extra Sinterklaas kleurplaat uit te printen voor jouw peuter of kleuter?

Wist je al dat ik zelf alle illustraties van de kleurplaten en danslessen zelf teken? Vind je het leuk om meer van mijn werk te zien? Je kan mijn illustratie avonturen volgen op instagram @tamarillustrations. Ik maak daarnaast ook illustraties in opdracht. Mocht mijn werk je aanspreken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden dan kan je altijd mij een berichtje sturen via mijn website of email info@tamar.illustrations.nl