DIY – Maak je eigen dansster!

Bij de dansverhalen geef ik tips om het maximale uit de online dansles te halen. Hoe leuk is het om je eigen dansmateriaal te maken! Want dansen met je eigen knutsel is natuurlijk wel heel erg gaaf! Zo heb ik al eerder geschreven over de knutsel bij het lente thema. Hiervoor kan je een mooie dansvlinder maken, deze tutorial vind je hier. In deze blog vind je de DIY tutorial voor het maken van je eigen dansster! Leuk om te gebruiken bij het dansverhaal over de ruimte of bij de dansles over Kerst in het Winterbos!

Woeshhh! huh, wat is dat? Het lijkt wel een vallende ster! We springen in de lucht en vangen de ster in onze armen. Wauw, wat is hij mooi! Daar kunnen we vast een mooi dansje mee doen. We versieren de danssterren met prachtige kleuren en lintjes. Wat een feest!

Ik ben heel nieuwsgierig hoe jouw ster eruit gaat zien! Je kan een foto delen van je dansster onder het bericht op Facebook of stuur hem op naar info@kijkikdans.nl. Wie weet dat ik jouw ster deel op de facebookpagina van Kijk, ik dans!

Bewaar hem goed voor de volgende dansvideo dan kan je thuis met je eigen gemaakte ster dansen!